Letar du efter en berättarröst?

Min röst – ditt budskap. Jag är en passionerad storyteller som älskar att sätta ord på saker och berätta historier. Nu använder jag min röst för att berätta din historia, inspirera dina medarbetare i den där informationsfilmen eller för att följa med dig i vardagen medan du lyssnar på min röst i en ljudbok. Oavsett format, så är jag engagerad, professionell och är van att ta feedback så att rösten, tonläget, känslan blir vad du letar efter. 

Utvalda ljudprover

Snabb leverans och flexibel inspelning

Jag har tillgång till inspelningsutrustning och kan även göra viss ljudbearbetning för leverans. Ljudproverna i listan ovan är inspelade, redigerade och mastrade av mig.

En röst är personlig och ibland kan det vara svårt att gissa hur det kommer att låta. Jag läser gärna in en exempeltext för ditt projekt, så att du hör om just min röst passar tonaliteten och känslan du söker. 

Referenser

Vi vill verkligen rekommendera Malin. Vi hade förmånen att få låna hennes röst och hon hjälpte oss också med texten innan tillvår senaste reklamfilm och resultatet blev över förväntan. Tack Malin! Hoppas vi får möjlighet att arbeta med dig igen framöver.

Johan H Legacion
Rent Control Sweden AB
Spela videoklipp

Malin Jilkén
+4670 447 32 28
malin@creativitybymalin.se

Creativity by Malin AB
Org nr 559020-3252

Dream it. Say it. Do it.