Letar du efter en berättarröst?

Min röst – ditt budskap. Jag är en passionerad storyteller som älskar att sätta ord på saker och berätta historier. Nu använder jag min röst för att berätta din historia, inspirera dina medarbetare i den där informationsfilmen eller för att följa med dig i vardagen medan du lyssnar på min röst i en ljudbok. Oavsett format, så är jag engagerad, professionell och är van att ta feedback så att rösten, tonläget, känslan blir vad du letar efter. 

Jag har tillgång till inspelningsutrustning och kan även göra viss ljudbearbetning för leverans. Ljudproverna här på sidan är inspelade, redigerade och mastrade av mig.

Jag läser gärna in en exempeltext för ditt projekt. För förfrågningar skicka ett mail till: malin@creativitybymalin.se

Varför du ska använda just mig som speakerröst? Här kan du lyssna på svaret:

  • Ljudböcker
  • Utbildningsfilmer
  • Informationsfilmer
  • Short Stories
  • Meditationer
  • Avslappningar
  • Reklam
  • Sociala medier

Röstprover

Här nedan är en spellista med ett urval av röstprover. 

Spela videoklipp