Digital kommunikation

Projektledning

Jag är en kreativ projektledare och strateg inom marknadsföring som skapar energigivande team som utvecklas och levererar. Jag inspirerar andra att vilja och våga och lockar fram okända styrkor!

Kreativ struktur

Jag konkretiserar kreativa idéer och gör dem möjliga. Min styrka är att snabbt prioritera och styra upp arbetsprocesser som effektivt levererar mot målen. Jag peppar och följer upp to-do-listorna hela vägen!

Copywriter

Jag är en creative spirit som älskar att berätta stories! Jag är en erfaren storyteller som skapar texter med värme och personligt tilltal. Sajt, kampanjer, rapporter, sociala medier, böcker, broschyer - you name it.

Om Malin Jilkén

Hjälp - vi behöver en copywriter! Hjälp - vi behöver en engagerad digital projektledare! No worries - here I am. Jag är bra på att skapa helhet av lösryckta trådar och idéer. Helt enkelt paketera budskapet så att det når fram. Jag är obotligt positiv, är snabbstartad och kan få dina torra och tunga texter på sajten att bli mer personliga.
Det kliar i fingrarna när jag surfar in på en sajt med textunga sidor. Som ingen läser. Eller ser en tung powerpoint presentation på en föreläsning. Eller när en inbound marketing kampanj inte är helt genomtänkt. Det finns så mycket enklare sätt att paketera ditt budskap på! Varumärken måste sticka ut idag - gör du det tillräckligt? Varför finns ditt varumärke? Vart vill ni? Jag hittar snabbt en struktur, får teamet att samarbeta och är ett bollplank med kreativ höjd. Jag sprider goda vibbar på jobbet och tycker om att skratta. En guldkollega helt enkelt!

Min bakgrund

Jag har boostat varumärken med kreativt innehåll sedan min examen i journalistik 2006. Jag har tidigare jobbat med hemsidor, nyhetsbrev, sociala medier, tv-produktion, tidningar, magasin, online-forum, events, podcasts… Jag har jobbat som tv-producent, chefredaktör, projektledare, content manager, social media manager, marknadschef, copywriter, fotograf och redigerare - för att nämna några titlar. Jag kan content!
Malin Jilkén  

Metod

Dream it!

Vad drömmer du om? Vilka vill du nå fram till? Och hur vill du att de ska agera på ditt budskap? Våga drömma - det finns inga hinder!

Say it!

Dags att konkretisera, paketera och skriva copy! Paketera budskapet så att målgruppen förstår. Ska det filmas, fotas eller bara skrivas?

Do it!

Hemsida? Facebook? Instagram? Nyhetsbrev? Testa dig fram, simply do it. Din målgrupp ändrar medievanor. Det måste du med!

Mina kunder

   Telenor
 
   4good
 
   My Academy
 
   Sveriges Paralympiska Kommitté
 
   Svenska Terapihundsinstitutet
 
   Danske Bank
 
   Coop
 
   Five Sweden
 
   Pointbreak
 
   Nobia
 
   Familjeliv
 
   Röhnisch
 
   8T8
 
  Humagic

Referenser

  "Som person är Malin positiv, driven och engagerad. Hon levererar briljant kvalité online och är något utöver det vanliga när det gäller projektledningen i kreativa processer. Malins absolut största styrka är hennes engagemang, nyfikenhet och orädsla inför nya uppgifter. Med sin glädje och pedagogiska talang driver hon, själv eller i samarbete med andra, uppdrag framåt så de når resultat som överstiger de nivåer som initialt förväntats."
Henrik Hjelmberg, Communications Director, Special Olympics Sweden
"Malin är kort och gott en toppen tjej. Inte bara som människa utan också i hennes arbete. Hon kom in på ett vikariat hos oss men redan efter några dagar kändes det som hon alltid varit här. Malin är en duktig skribent med stor kunskap inom sociala medier och hon tillförde massor på vår marknadsavdelning!"
Fredrik Röhnisch, vd Röhnisch Sportswear AB
”Malin är en snabb, effektiv och suverän webbredaktör med feeling och koll på sociala medier. Hon har en bra och ovanlig mix av kreativitet och ordning! En solstråle :-) Hon är dessutom mycket socialt kompetent och både pålitlig och lojal! Hon är en person som går i mål med sina projekt. Malin är som ett litet filmteam – allt i ett – där hon med små medel skriver manus, hittar inspelningsplatser, filmar, klipper och redigerar ända fram till ett gott slutresultat.”
Carina Sunding, vd 4good 
”Malin kopplades in vår stora satsning Mammaboosten, som både är en show, en site med community och en socialmedia satsning. En satsning som hon var med och byggde upp från ax till limpa. Hon var redaktör, socialmedia ansvarig, web-tv ansvarig samt höll kontakt med sponsorerna, Unilever, Lindex, Apollo och Oriflame. Det fanns ingen roll hon inte hanterade. Kort och gott Malin är allround, proffsig och hon gör det alltid med ett leende som sprider sig till andra.”
Tomas Dahl, Affärsutvecklingsansvarig Familjeliv Media 
"Malin har hjälpt oss med ett antal olika projekt, bland annat en ny hemsida och kundfilmer. Alla projekt har hon tagit sig an med stor energi, kreativitet och kunskap. Hon är proffsig och mångsidig. Det har varit enkelt och smidigt att jobba ihop och projekten har levererats med fantastiska resultat! Vi kunde inte vara mer nöjda och dessutom var det väldigt kul att jobba ihop!"
Camilla Uggla, Marknadschef My Academy 
”Ja du Malin vad skulle Svenska Terapihundsinstitutet gjort utan dig. Med din enorma kreativitet, kunskap och engagemang har du gjort vår sida till en levande plattform för Svenska Terapihundsinstitutet, en sak som vi ej klarat själva! Du har skapat en facebooksida till oss som idag nått ut till mer än jag än kunde ha trott! Hoppas att vårt samarbete fortsätter – vem vet var det tar oss!”
Gunilla Backman, Verksamhetschef Svenska Terapihundsinstitutet 
”Malin har varit en stor resurs i vår satsning ”Våga Fråga” på familjeliv.se. Hon har verkligen tagit projektet från ax till limpa och jag har känt mig väldigt trygg att kunna lämna ansvaret till Malin. Malin är positiv och lösningsorienterad med många olika specialiseringar som passar många olika typer av projekt.”
Emma af Robson, vd Familjeliv

Kontakt

Malin Jilkén +4670 447 32 28 malin@creativitybymalin.se Mitt cv: LinkedIn
TOP